за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: трилър, Джеймс Патерсън

Ответен удар

19,20 лв.

24,00 лв.

Гениален американски президент, който обаче е и пси­хопат. Пръстът му е на червения бутон. И се кани да започне световна война с непредвидими последствия…

Невероятно… или пък не?

Само шест месеца след като Киган Барет печели изборите за президент благодарение на успехите си като директор на ЦРУ, той е обзет от манията да стане едноличен диктатор. В болния му мозък се ражда сатанински план за унищожаването на враговете, присъстващи в неговия списък. 

Кой ще го осъществи? Два екипа агенти от ЦРУ – единият действащ в Щатите, другият – извън гра­ниците на страната, начело с Ноа Химел и Лиъм Грей. Ноа и Лиъм ще се подчиняват само на заповедите на Барет, защото той не се доверява никому.

Ноа и Лиъм са предани на президента, но не са забра­вили, че са се заклели да защитават конституцията и страната. А когато нарежданията му заплашват да доведат до ужасни последствия, те надушват нещо гнило. И осъзнават, че той ги манипулира, за да отстрани личните си врагове. Как да предотвратят катастрофа с невиждани мащаби, когато заповедите идват направо от Овалния кабинет? Как да попречат на президента, и то много бързо?

Време е за ответен удар.

Данни за книгата
Заглавие Ответен удар
Автор Джеймс Патерсън Брендън Дюбоа
Преводач Сибин Майналовски
ISBN 978-954-409-467-6
Корици меки
Размери 14,5 / 21,5 см
Брой страници 408
Език български
Жанр трилър