за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: трилър, Лорет Ан Уайт

Дневникът на прислужницата

18,40 лв.

23,00 лв.

Тази прислужница не е като онази, която познавате. И дневникът й е много различен от историята, която вече сте проследили. Тук нищо не е, каквото изглежда, всичко е маска, всичко е роля.

Кит Дарлинг, която чисти домовете на богатите, си има „хоби“: да си пъха носа в живота на хората, за които работи. Наглед безобидна страст, докато Кит не вижда в къщата на новите си клиенти нещо, което не може да приеме като плод на въображението.

Открила зловещата тайна, Кит вече е опасна за семейство Ритънбърг. А Дейзи и Джон са опасни за нея, защото са готови на всичко, за да не излезе наяве тази тайна.

Късно през нощта възрастната съседка Бюла се събужда от женски писък. Обажда се на полицията. Когато сержант Мелъри ван Алст и партньорът й Беноа Салуму пристигат на местопрестъплението, заварват кървава сцена като от филм на ужасите. Само че труп няма. Няма ги и собствениците на къщата – Харуто и Ванеса Норт, изчезнала е и домашната им помощница Кит.

Докато Мел и Беноа търсят жертви и разпитват свидетели, узнават, че дневникът на прислужницата липсва. Той ли е най-важната улика? Той ли ще разплете загадката? И може ли да избягаш от миналото?

Данни за книгата
Заглавие Дневникът на прислужницата
Автор Лорет Ан Уайт
Преводач Стефан Георгиев
ISBN 978-954-409-485-0
Корици меки
Размери 14,5 / 21,5 см
Брой страници 312
Език български
Жанр трилър