за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: Стивън Кинг

ТРИЛОГИЯТА за Гуенди

24,00 лв.

30,00 лв.

Очаквайте ТРИЛОГИЯТА ЗА ГУЕНДИ след 23 ноември.

Години наред в градчето Касъл Рок са се случвали необичайни събития, появявали са се странни посетители, но една история е оставала неизвестна… досега. Стивън Кинг и Ричард Чизмар ще ви я разкажат в ТРИЛОГИЯТА ЗА ГУЕНДИ.

КУТИЯТА НА ГУЕНДИ: Животът на дванайсетгодишната Гуенди Питърсън се преобръща, когато загадъчен човек в черно с инициали Р.Ф. й поверява за съхранение махагонова кутия с разноцветни бутони върху й, по един за всеки континент. Кутията изпълнява желания, раздава вълшебни шоколадчета и скъпи старинни монети. Тя обаче може да унищожи всичко на Земята. На дванайсетгодишното момиче е дадена голяма власт: мисия, съпроводена с почти непосилна отговорност. Защото кутията дава, но и отнема. 

Във ВЪЛШЕБНОТО ПЕРЦЕ НА ГУЕНДИ  нашата героиня вече е авторка на бестселъри и я очаква бляскава политическа кариера. Ала когато разбира, че някой похищава момичета в Касъл Рок и че полицията е в задънена улица, тя се завръща в градчето, за да помогне на местния шериф, а кутията с бутоните се завръща в живота й. Готова ли е да загуби всичко, което е постиг­нала досега?

В ПОСЛЕДНАТА МИСИЯ НА ГУЕНДИ злите сили се опитват да се доберат до кутията с бутоните. Сенатор Гуенди Питърсън трябва да я опази на всяка цена, за да не бъде заличен светът. Къде може да се скрие безценната кутия, която, попадне ли в ръцете на толкова могъщи същества, ще се превърне в оръжие, сеещо смърт и разрушения?
Данни за книгата
Заглавие ТРИЛОГИЯТА за Гуенди
Автор Стивън Кинг, Ричард Чизмар
Преводач
ISBN 978-954-409-480-5
Корици меки
Размери 14,5 / 21,5 см
Брой страници 512
Език български
Жанр хорър