за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: романтична проза, Джуд Деверо

Луна на разсъмване

17,60 лв.

22,00 лв.

Те ще жертват всичко в името на любовта

Момичетата винаги му се лепяха, без да си мръдне пръста. Но това момиче се взираше в луната, огряла моравата, и сякаш красотата му не я вълнуваше. За него Джека беше само приятелката на Ким от колежа, обаче тази вечер я видя по друг начин. Зелените й очи му напомниха листенцата на зеленоцветна орхидея. Устните й бяха съвършени, ала издаваха тъга. Прииска му се да направи всичко по силите си, за да заличи тази тъга.

Джека Лейтън е художничка и мечтае творбите й да станат световноизвестни. Работата в художествената галерия не я удовлетворява, тя чувства, че пропилява артистичната се дарба. По настояване на най-близката си приятелка Ким, дизайнерка на бижута, Джека временно загърбва безмилостния нюйоркски свят на изкуството и се завръща в Едилин. Ще рисува, а и ще види отново чаровния Рийд… Но съдбата понякога има други планове. 

Доктор Тристан Олдридж не може да забрави Джека. Макар срещата им да е била мимолетна, той още пази снимката й. И щом научава за завръщането й в Едилин, започва да мисли как да привлече вниманието й, без да не подозира какво ще се случи в една безлунна нощ. През тази нощ той се влюбва още повече в нея, макар само да чуват гласовете си и да се докосват. Ала нас­тъпва момент, в който двамата са изправени пред съдбоносен избор: кариерата или възможността да са заедно. Защото денят заличава романтиката на лунните нощи и връща към реалността… 

История за откриването на любовта на най-неочаквано място, за компромисите в името на онзи, кого обичаш с цялото си сърце.   


Данни за книгата
Заглавие Луна на разсъмване
Автор Джуд Деверо
Преводач Нина Рашкова
ISBN 978-954-409-463-8
Корици меки
Размери 13 / 20 см
Брой страници 336
Език български
Жанр романтична проза