за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: трилър, Джон Сток

Сянката на двойника

  • Автори Джон Сток
  • ISBN 978-954-409-476-8
  • Наличност В наличност

19,20 лв.

24,00 лв.

Всеки от нас има двойник.

Двойник без сянка, който го наблюдава... и чака.

Имате ли двойник? А знаете ли колко е лесно да го откриете в нашата дигитална епоха? Дано само не ви открие той!

Художничката Кейт е безценен сътрудник на екипа за лицево разпознаване към полицията в Суиндън. Тя никога не забравя лица, тя може да забележи тези лица дори в тълпите на стадиона, дори в полумрак, дори при неблагоприятен ъгъл на заснемане. Докато мозъчната травма при автомобилна катастрофа й отнема уникалната дарба.

Добре че е Роб, новият мъж в живота й – свръхбогат IT специалист, който е винаги до нея, грижи се тя да е в безопасност, да има всички удобства и най-добрата медицинска помощ.

Но кой е той? Познава ли го Кейт? Колко добре го познава? Не след дълго в ума й се загнездва подозрението, че Роб, обсебен от идеята, че негов двойник ще отнеме и компанията, и целия му живот, наистина е бил заменен от двойник. Тази мисъл я гризе, не й дава покой, обзема я страх, че започва да губи разсъдъка си. Ала защо и на кого е била необходима тази замяна? 

Плашещ разказ за престъпления, за връзки, за лукс, за несигурност и съмнения. До самия край няма да разрешите загадката. До последно парченцата от пъзела ще ви изглеждат отчайващо разбъркани. И когато си помислите, че всяко е вече на мястото си...

Данни за книгата
Заглавие Сянката на двойника
Автор Джон Сток
Преводач Стефан Георгиев
ISBN 978-954-409-476-8
Корици меки
Размери 14,5 / 21,5 см
Брой страници 320
Език български
Жанр трилър