за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: трилър, Джонатан Баркър

Избери си жертва

16,80 лв.

21,00 лв.

Падате ли си по филмите УМИРАЙ ТРУДНО и РАДИОШОУ? Ако отговорът е ДА, тогава ще си паднете и по ИЗБЕРИ СИ ЖЕРТВА – най-новия бестселър на Джонатан Баркър (автор на прочутата поредица за Убиеца Четирите маймуни, „Дракул“ и „Сърца за изгаряне“).

 

Противоречивата радиоводеща Джордан Бригс се е добрала до върха на този труден бизнес, защото не спестява нищо на събеседниците си, не щади чувствата им и не се бои да казва всичко, което мисли. Успехът обаче си има цена – бракът й е съсипан, отчуждила се е от всичките си близки, дори от майка си. Ако не е дъщеря й Шарлот, личният й живот ще е в руини. Но… най-важен е рейтингът, нали?

Странното обаждане в началото на поредното й радиошоу за нея е само начин да възбуди интереса на слушателите, защото без предисловия мъжът казва: „Ще ти предложа избор.“ Без да подозира в какво се замесва и против волята на продуцента, Джордан приема да участва в наглед невинна игра и така неволно отваря врата към миналото.

Милиони слушатели имат невероятната възможност да следят смъртоносния дуел в ефира. Отдавна погребани събития възкръсват и Джордан Бригс е принудена да приеме един-едничък простичък факт – по един или друг начин плащаш за всички свои решения…   

Данни за книгата
Заглавие Избери си жертва
Автор Джонатан Баркър
Преводач Сибин Майналовски
ISBN 978-954-409-429-4
Корици меки
Размери 14,5 / 21,5 см
Брой страници 368
Език български
Жанр трилър