за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: романтична проза, Джуд Деверо

Езерото на тайните

15,20 лв.

19,00 лв.

Затанцува с Джеф, както цял живот си бе мечтала – секси, диво, буйно. Бяха само двамата на света. Танцуваше с Джеф и танцуваше само за него.

История за невинна любов, вълнуващи моменти и опасни тайни…

На дванайсет Касандра Медън се влюбва в Джеферсън Емис, с когото се среща на поредната бизнес конференция на майка си. Минават години, в моментите на самота и на борба с трудностите Каси намира сили и утеха в тази несподелена любов. Дори когато пораства, пос­тъпва в колеж и се запознава с човека, за когото смята да се омъжи, сърцето й копнее за Джеф. Тя разваля годежа, заминава за Уилямсбърг, където овдовелият Джеф живее с дъщеричката си, и става бавачка на детето.  Толкова е близо до любимия, а той сякаш не я забелязва… 

Един ден в съседната къща, обитавана от ексцентричната Алтия Фермонт, смятана за най-великата актриса на своето време, проехтяват изстрели. Каси се втурва натам, за да разбере какво се случва… и в един миг безопасният й живот се превръща в съществуване, изпълнено с неизвестни. Повечето хора  около нея не са такива, за каквито се представят. Всички крият тайни и докато тя не ги разгадае, с Джеф никога няма да имат шанс да са щастливи заедно. 


Данни за книгата
Заглавие Езерото на тайните
Автор Джуд Деверо
Преводач Нина Рашкова
ISBN 978-954-409-449-2
Корици меки
Размери 13 / 20 см
Брой страници 320
Език български
Жанр романтична проза