за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: романтична проза, Джуд Деверо

Безразсъдна любов

17,60 лв.

22,00 лв.

Понякога невъзможната любов е най-сладка

БЕЗРАЗСЪДНА ЛЮБОВ

След смъртта на съпруга си Джаки О’Нийл – прочута авиаторка, любимка на цяла Америка, – решава да се върне в родното си градче и да основе малка компания за самолетен превоз на пътници и товари. По време на полета към Чанд­лър обаче тя катастрофира. Спасява я красив, странно познат мъж. След нощ, прекарана в разговори, двамата спонтанно решават да станат съдружници. Едва по-късно тя осъзнава, че спасителят й е Уилям Монтгомъри, който навремето е бил лудо влюбен в нея. И е продължил да я обича, никога не е излизал с друга жена. Но няма ли да е безразсъдно да се поддаде на чара му?

НЕВЪЗМОЖЕН ЛЮБИМ

Кейл е прочута авторка на криминални романи, която неохотно приема поканата на приятелката си Руд Едуардс за двуседмичен поход с коне из пустошта на Колорадо. 

Кейн Тагърт е преуспяващ бизнесмен. Най-малкото, което очак­ва, е да стане водач на четири млади жени през пустошта. Той не може да откаже на молбата на майка си, която се надява една от прив­лекателните нюйоркчанки да привлече вниманието му. 

От първия миг Кейл изпитва неприязън към Кейн, той също не я харесва. Възможно ли е да пламне любов между враждуващи мъж и жена?


Данни за книгата
Заглавие Безразсъдна любов
Автор Джуд Деверо
Преводач Нина Рашкова
ISBN 978-954-409-475-1
Корици меки
Размери 13 / 20 см
Брой страници 304
Език български
Жанр романтична проза