за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: романтична проза, Гуен Бристоу

Цената на щастието

15,20 лв.

19,00 лв.

Портрет на двама съпрузи, съвършено различни по произход и характер, опитващи се  да намерят общ език, когато разкошът и любовта вече не са достатъчни.  

Елинор Ъпджон е секретарка на баща си Фред, който с цената на много усилия е изградил успешна кариера като строител на речни диги. Тя е израсла в свят, в който отличното й образование и усърдната работа са ключ към успеха. За нея животът и хората са като математически уравнения, които се решават,  като упорито продължаваш напред, без излишна сантименталност и пилеене на пари, за да угодиш някому. 

За разлика от нея Кестър Ларн е роден със сребърна лъжичка в устата, израснал е в среда, в която джентълменските постъпки и приятелството са над всичко. Той е мъж, в когото живее весело и безгрижно хлапе, парите не го вълнуват, свикнал е да получава всичко наготово благодарение на момчешкия си чар. 

Двамата от пръв поглед се влюбват един в друг и сключват брак  въпреки съпротивата на семействата си. 

Идва първата неприятна изненада… Елинор е потресена – някога проспериращата плантация Ардайт е обременена с дългове, натрупани от бащата на Кестър, който най-безразсъдно ги увеличава и нехае за последствията. С присъщото си упорство тя се заема да спаси Ардайт, но един изстрел в Сараево променя не само съдбата на семейството й, а на целия свят…

Данни за книгата
Заглавие Цената на щастието
Автор Гуен Бристоу
Преводач
ISBN 978-954-409-436-2
Корици меки
Размери 13 / 20 см
Брой страници 364
Език български
Жанр романтична проза