за поръчки

02/ 980 14 63

Етикети: романтична проза, Барбара Тейлър Брадфорд

И все пак животът е прекрасен

18,40 лв.

23,00 лв.

Любов, смелост, страсти и жертвоготовност. Драматичната история на фамилиите Фалконър и Малвърн и съдбовната им обвързаност. 

Джеймс Лайънъл Фалконър бързо се превръща от обикновен работник на сергия в дясната ръка на Хенри Малвърн, собственик на най-престижната лондонска корабна компания. Така започва възходът му до превръщането му във финансов магнат. Бъдещето изглежда безоблачно, докато не избухва Първата световна война и той решава да се сражава за краля и за родината. Боевете са кървави и жестоки и Джеймс се завръща от фронта променен човек, наранен и физически, и душевно. 

Любимата му жена е починала, но в живота му се връща Джорджиана Уорд, в която преди години е бил лудо влюбен. Тя предано се грижи за него и чувствата помежду им отново пламват. Измъчван от угризения, Джеймс е решен да изкупи вината си пред нея и пред дъщеря си Леони, която не е виждал десетилетия. Леони обаче не иска и да чуе за сближаване с баща си и се впуска в авантюра с човек, който може да я съсипе.

На Джеймс Фалконър предстои нова битка: за да бъде отново щастлив, трябва да излекува тялото и душата си, да спаси семейството си и най-вече да преосмисли възгледите си за живота. Животът, който въпреки душевните и физически рани все пак е прекрасен.


Данни за книгата
Заглавие И все пак животът е прекрасен
Автор Барбара Тейлър Брадфорд
Преводач Весела Ангелова
ISBN 978-954-409-487-4
Корици меки
Размери 13 / 20 см
Брой страници 332
Език български
Жанр романтична проза